's-Hertogenbosch beste Nederlandse stedentrip
‘s-Hertogenbosch beste Nederlandse stedentrip
Geplaatst door

‘s-Hertogenbosch beste Nederlandse stedentrip

‘s-Hertogenbosch is de beste bestemming in 2014 voor een binnenlandse stedentrip. Maastricht en Breda staan op de tweede en derde plek. Dat blijkt uit een onderzoek van beoordelingssite Zoover onder ruim 5000 reizigers. De Brabantse stad scoort gemiddeld een 8,5. Bezoekers vinden de stad vooral gezellig. Ook de gastvrijheid wordt gewaardeerd en in de compacte binnenstad kun je goed winkelen. Burgemeester Tom Rombouts is in zijn nopjes. “En voor wie het nog niet weet: ook in 2014 is onze stad voor de vierde keer op rij de meest gastvrije stad van Nederland!”

 

Zuiden des lands favoriet

Dat het zuiden des lands favoriet is, blijkt wel uit het feit dat Maastricht en Breda de top 3 compleet maken. Maastricht zit overigens flink in de lift; eerder deze week werd bekend dat de hoofdstad van Limburg op de achtste plek staat in de top 10 van de beste Europese stedentrips in 2014.

Amsterdam en Rotterdam komen niet in de top 10 voor. Onze hoofdstad moet het doen met de twaalfde plek en de havenstad staat op de zestiende en tevens laatste plek. In beide steden krijgen de hotels geen hoge waardering (gemiddeld een 6,7). Amsterdam wordt wel weer geroemd om haar bruisende nachtleven en de vele culturele activiteiten.

Top 10 best gewaardeerde Nederlandse stedentrip

1 ‘s-Hertogenbosch

2 Maastricht

3 Breda

4 Haarlem

5 Nijmegen

6 Zwolle

7 Utrecht

8 Groningen

9 Den Haag

10 Amersfoort

 

Bron: Telegraaf

Share Button
0 0 923 21 januari, 2015 Reisnieuws, Tips januari 21, 2015

About the author

View all articles by Shira

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Like ons

Advertenties