ITB Berlijn 2017 - nog 3 weken!
ITB Berlijn 2017 – nog 3 weken!
Geplaatst door

ITB Berlijn 2017 – nog 3 weken!

Net als Berlijn maakt TravelPost zich op voor de ITB 2017, ‘the world’s leading travel trade show’. De Messe Berlin staat van 8 maart tot en met 12 maart 2017 volledig in het teken van reizen, vakanties en andere uitstapjes. Als bezoeker wordt het je dit jaar extra gemakkelijk gemaakt om jouw favoriete bestemming te vinden, dankzij een gratis app!

TravelPost heeft de applicatie getest en we kunnen zeggen dat het om een gebruiksvriendelijke gids gaat. Je vindt er onder meer een kleurrijke kaart van het tentoonstellingsterrein, een lijst van exposanten, een programma met alle congressen en evenementen plus algemene informatie over Berlijn.

Beursfeiten

De ITB Berlin is voor vakbezoekers open van 8 tot en met 12 maart, consumenten zijn welkom op 10 en 12 maart. De openingstijden zijn op alle dagen 10 tot 18 uur. Onze editor Thomas Vanderpool is aanwezig tijdens de alle dagen.

Share Button
0 0 567 15 februari, 2017 Geen categorie februari 15, 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Like ons

Advertenties