De vakantiebeurs 2015!
De vakantiebeurs 2015!
Geplaatst door

De vakantiebeurs 2015!

Het jaarlijkse terugkerende fenomeen ,de vakantiebeurs,  maakt deze week weer haar intrede,. Zoals gewoonlijk in de Jaarbeurs in Utrecht. Meer dan 1200 exposanten laten hun . Je vakantiepret begint hier eigenlijk al, je vindt er alle informatie die je nodig hebt om je volgende vakantie uit te kiezen. Er staan zowel touroperators als reisleiders en echte locals.  Je kunt 1op 1 met hen praten en erachter komen wat de echt onontdekte plekjes zijn op aarde.

De jaarbeurs is onderverdeeld in 5 verschillende categorieën:

Buiten. De exposanten laten je de leukste campingtrips zien en de nieuwste trends met betrekking tot kamperen of de hipste kampeerspullen.

Actief. Het assortiment sport en actieve vakanties wordt op een leuke manier aan je gepresenteerd. Er staat dit jaar zelfs een duikbassin en een klimwand.

Samen. Hier hoeven de kinderen zich geen moment te vervelen. Met activiteiten als: spelletjes bij ‘Camping at night’, los het mysterie van het ontsnapte dier op en vergeet zeker je gratis exemplaar van National Geographic Junior niet! Nu hebben de ouders voldoende tijd om het uitgebreide aanbod te bekijken.

Zien. Hier kom je het aanbod aan stedentrips en cultuurtrips tegen. Wellicht zie je onze collega’s van Polen Reizen ook wel tegen met leuke aanbiedingen naar Warschau, Krakau (in 2014 door Zoover uitkozen als beste stedentrip), Gdansk en dé wintersportbestemming Zakopane. Maar je kunt ook kennismaken met de Italiaanse, Bulgaarse of Franse keuken. Ook kun je meedoen met diverse prijsvragen waar een leuke stedentrip bij gewonnen kan worden.

Vaar. Cruises en zeilen groeien in populariteit. Niet zo heel gek als je bedenkt dat er op een cruiseschip zo’n beetje alles te vinden is wat je hartje begeerd. De exposanten helpen je graag het water op!

Ontdek. Hier staat informatie en inspiratie centraal voor de avontuurlijke reizigers, voor vakanties buiten de gebaande paden. Om alvast in de vakantiesfeer te komen kun je een bezoek brengen aan de Caribbean Village, waar je heerlijke cocktails en van heerlijk eten kunt genieten, dit onder begeleiding van de opzwepende Caribische muziek. Op het ontdekt podium worden presentaties en workshops gegeven. Op de Wereldmarkt krijg je een kijkje in de wereld van eerlijke handel, vrijwilligerswerk, reizen en activiteiten die een bijdrage leveren aan internationale samenwerking.

Nog even wat praktische info: De Vakantiebeurs wordt gehouden van woensdag 14 t/m zondag 18 januari. De openingstijden zijn dagelijks van 10.00 – 18.00 uur met op vrijdag een avondopening tot 20:00 uur (‘Vakantiebeurs by Night’). Een ticket voor een hele dag kost € 12. Als je een kaartje online koopt zijn ze goedkoper dan aan de kassa! Vergeet ook zeker niet om een plattegrond te scoren bij de ingang, zo kun je gericht genieten!

 

Bron: Vakantiebeurs

Share Button
0 0 918 12 januari, 2015 Reisinspiratie, Reisnieuws, Tips, Vakantiethema's januari 12, 2015

About the author

View all articles by Shira

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Like ons

Advertenties