De Horecava 2015
De Horecava 2015
Geplaatst door

De Horecava 2015

Ben jij ook zo’n foodliefhebber? Dan zit je deze week bij de Horecava helemaal goed! Dé ontmoetingsplaats voor foodprofessionals in de foodindustrie. Ontmoet hier de vakexperts  of misschien wel een collega. Met ruim 500 exposanten die allemaal bruikbare tips en concrete oplossingen kunnen geven door middel van demo’s, presentaties en workshops.

De Rai, waar dit foodfestijn gehouden is opgedeeld in 8 segmenten die je ogen opnieuw openen voor de wondere kookwereld. Zo wordt in de ‘Bakkerij’ tentoongesteld wat nieuwe gereedschappen, grondstoffen, hygiëne regels, verpakkingsmachines zijn bij het hele banket proces. In mijn favoriete segment namelijk ‘Bier’. Hier worden weergeven wat speciale brouwprocessen inhouden, wat de nieuwste speciaalbieren zijn. Maar geeft ook inzicht in wat de nieuwste drankjes zijn om in je assortiment op te nemen als horeca onderneming.

De praktische zaken komen aan bod bij ‘dienstverlening’ en de ‘Grootkeuken apparatuur’. Brancheverenigingen zijn hier aanwezig, nieuwe software en automatisering worden hier gepresenteerd. Verder worden de nieuwste horeca apparatuur weergegeven. Bij het segment ‘inrichting en inventaris’ laten de exposanten zien wat nieuwe trends zijn met betrekking tot bedrijfskleding, inrichting, dekken van tafels en de verlichting.

Voor de liefhebbers kun je bij ‘Koffie, The en Cacao’ terecht voor zoete verleiding, glanzende espresso apparaten en heerlijke theesoorten. Ook voor de lekkere trek is er bij het segment ‘Fastservice’ aan gedacht. Fastfood, snack, sauzen en oliën komen hier voorbij! Bij het segment ‘Levensmiddelen’ vind je alle fairtrade en biologische producten.

Qua activiteiten is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen bij de Koksgilde. De Koksgilde Arena is het kloppend hart van ‘Vers en Puur’ Hier vinden dagelijks de Nationale Kampioenschappen voor Koks plaats in een spectaculaire wedstrijdsetting, met tribunes en een kas met versproducten. In deze kas ‘winkelen’ de deelnemers aan het NK de ingrediënten voor hun menu bij elkaar. Thema van de kampioenschappen is Dutch Cuisine.

Houdt er wel rekening mee dat de Horecava alleen toegankelijk is voor vakbezoekers.  Je kunt een kaart kopen of als u een registratiecode heeft dan kun je gratis naar binnen.

Bron: Horecava

Share Button
0 0 686 13 januari, 2015 Reisnieuws januari 13, 2015

About the author

View all articles by Shira

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Like ons

Advertenties