Culturele stedentrips: Rome op 1
Culturele stedentrips: Rome op 1
Geplaatst door

Culturele stedentrips: Rome op 1

Veel (historische) bezienswaardigheden, lekker eten en een groot winkelaanbod, dat is wat wij Nederlanders graag willen tijdens een culturele stedentrip volgens Europees onderzoek van de vakantiesite Zoover. De Italiaanse hoofdstad Rome komt hierbij als beste uit de verf.

En hoewel Nederlanders goed zijn in het klagen over het vaak slechte weer in ons kikkerlandje, blijkt maar 10 procent echt naar het weer te kijken bij het boeken van een stedentrip. Cultuur wordt het meest belangrijk gevonden, namelijk door 37 procent. Rome staat dankzij haar prachtige cultuur op nummer één, en wordt gevolgd door Praag en Istanbul. Ook Amsterdam staat in de top tien, op nummer negen. Mocht je het weer wel degelijk belangrijk vinden bij een reis naar een Europese stad, dan is Valencia de beste keus. Deze Spaanse stad heeft volgens weerbureau Meteovista en Zoover het perfecte weer voor een stedentrip. (Bron: AD.nl)

Bron: AD.nl

Bron: AD.nl

Share Button
0 0 930 23 oktober, 2014 Cultuur, Reisnieuws, Stedentrips oktober 23, 2014

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Like ons

Advertenties