Bidroom gaat boekingen afpakken van Booking.com
Bidroom gaat boekingen afpakken van Booking.com
Geplaatst door

Bidroom gaat boekingen afpakken van Booking.com

Bidroom, de Nederlandse start-up die bekend staat als het snelst groeiende commissie vrije boekingsplatform voor hotels in Europa, wil de markt veroveren door boekingen van haar concurrenten weg te kapen. Het platform wil gebruikers met reeds gemaakte hotelreserveringen overtuigen om deze via Bidroom om te boeken voor een lagere prijs.

Altijd de beste prijs
De slogan van Bidroom is hetzelfde hotel voor een betere prijs. Bij de website kunnen gebruikers voortaan kosteloos een betere prijs krijgen op een boeking die ze al hebben gemaakt bij Booking.com, Expedia en Hotels.com. Gebruikers sturen Bidroom via e-mail, save@bidroom.com, hun reserveringsbevestiging. Het bedrijf genereert vervolgens op het eigen platform een lagere prijs met dezelfde kamervoorwaarden. Gebruikers krijgen dan direct een nieuwe reservering bij hetzelfde hotel en kunnen vervolgens de oude reservering annuleren (dit geldt alleen voor reserveringen met gratis annuleringen). Bidroom garandeert een prijs die 5 tot 15 procent lager is dan de originele reservering bij Booking.com, Expedia of Hotels.com.

Kostenbesparing voor hotels
Bidroom onderscheidt zich van Booking.com en de andere boekingswebsites doordat het bedrijf geen commissie in rekening brengt bij hotels die zijn aangesloten op het platform. Hotels berekenen deze kort- ing door in hun kamerprijzen waardoor gebruikers vaak grote kortingen krijgen. Hotels die klanten in staat stellen om hun reservering om te boeken via Bidroom kunnen op deze manier de hoge commis- sies ontlopen. Sinds de introductie van deze nieuwe dienst, afgelopen maandag, hebben al vele tientallen mensen gebruik gemaakt van deze service en dit aan- tal stijgt per dag!

Bidroom Price Alert
Het platform groeit enorm en regelmatig worden er nieuwe website updates doorgevoerd om het voor gebruikers nog makkelijker te maken om een hotel deal te scoren. Onlangs werd Bidroom Price Alert gelanceerd. Voor gebruikers die gei╠łnteresseerd zijn in een hotel, maar het boekingsproces om welke reden dan ook niet voltooien, blij de website doorzoeken naar de laagste kamerprijs. Wanneer de prijs omlaag gaat, krijgt de gebruiker een bericht en kan hij of zij de boeking voortzetten.

Share Button
0 0 550 17 februari, 2017 Geen categorie februari 17, 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Like ons

Advertenties